К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Що відрізняє українця від московита? Ср Груд 06, 2006 12:08 am
Вирішив подумати над тим, які фактори вирізняють українців. По-перше це думка про себе, що спричинено бажанням до добробуту і процвітання. Московити цей фактор називають "жлобством", проте насправді це жлобством не назвеш - мені подобаються слова з пісні Тартака "Мій народ": "дядько працьовитий, добре роботу робить та хоче добре жити". По-друге, це бажання мати сильного лідера, обраного демократичним шляхом. Згадаймо, наприклад. устрій запорозького козацтва . Українці від московитів тим і відрізняються, що Україна, як європейська країна, завжди була більш демократичною, аніж імперіалістична Росія з народом, який навіть молився на "батюшку-царя"
SPOt
К-ть повідомлень : 135 Age : 34 Місце проживання : Болехів Registration date : 27.10.2006
Тема: Re: Що відрізняє українця від московита? Ср Груд 06, 2006 4:20 pm
По собі писав?
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Що відрізняє українця від московита? Ср Груд 06, 2006 10:30 pm
SPOt пише:
По собі писав?
Так, а що? Напиши щось і ти про себе
SPOt
К-ть повідомлень : 135 Age : 34 Місце проживання : Болехів Registration date : 27.10.2006
Тема: Re: Що відрізняє українця від московита? Чт Груд 07, 2006 11:58 pm
Ну, думаю, у кожного (майже) росіянина є відчуття власної і національної гідності. Хоча й на шовіністичній основі. Також рідко-який (таких не знаю) росіянин, після потрапляння в україномовне середовище через тиждень зрікається своєї мови. В мене на вулиці живе вихідець з Росії. Вже 30 років живе, і я від нього жодного слова на українській мові не чув.
НеоШухевич
К-ть повідомлень : 20 Age : 34 Місце проживання : КИЇВ Registration date : 11.11.2007
Тема: Re: Що відрізняє українця від московита? Ср Лист 14, 2007 2:04 am
По-перше Ми з москалями вiдрiзняємость iдеєю патрiотизму. Там так:ти патрiот - значить ти скiнхед, ти не патрiот - ти АФА... в Росiї завжди виникають бiйки "словян и жидов,негров, а также остальной дряни!", але навiщо це їм? Що дає скiнам перемога над iноземцями? НIЧОГО! Так було, є, i буде... а якщо розглянемо патрiотизм України то на перше мiсце ставиться IДЕЯ, а потiм вже виносяться питання як йти до вибраної цiлi... Чому, наприклад, воїни ОУН-УПА знаючи що загинуть, все одно iшли на вiйну? тому що в них була iдея. Я не здивуюсь якщо у Москалiї з часом не буде скiнхедiв...
Мамай
К-ть повідомлень : 1 Age : 40 Registration date : 31.12.2007
Тема: Re: Що відрізняє українця від московита? Пн Груд 31, 2007 12:06 pm
Я Вам,хлопці отак скажу:українець знає як мінімум дві мови - рідну і їхню собачу.А москаль мусить гавкати лишень на собачій.