К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Євроатлантична інтеграція Нд Жовт 22, 2006 1:06 am
На мій погляд євроатлантичеа інтеграція - річ надзвичайно важлива для України. В першу чергу це створення професійних збройних сил і скорочення фінансування недієздатної армії. Подруге це реформи, що наблизять Україну за рівнем життя громадян до більш розвинених держав. Проблема в тому, що антиукраїнські політичні сили поширюють і вдосконалюють міфи про НАТО, створені ще за совєтів. Цим вони роблять величезну послугу Росії, адже для білокам'яної вступ України до Північноатлантичного альянсу стане справжньою катастрофою - вона втратить величезну сферу впливу. Згадайте Грузію! Тоді Росія всьому всіту показала своє істинне обличчя.
SPOt
К-ть повідомлень : 135 Age : 34 Місце проживання : Болехів Registration date : 27.10.2006
Поясніть по пунктах, що дасть євроатлантична інтегрція.
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Євроатлантична інтеграція Чт Лист 02, 2006 12:11 am
Я тобі можу всього один пункт сказати - це те, що Расєя буде мати набагато менший вплив на Україну, а це уже багато! По-друге на шляху до НАТО Україна здійснить чимало позитивних для себе реформ. А якщо ми будемо розкидатися лозунгами типу "Не пустимо НАТО до нашої хати", то доведеться пустити до хати Росію і стати частиною імперії. А цього допустити не можна!!!
FireON Адмін
Тема: Re: Євроатлантична інтеграція Чт Лист 02, 2006 12:18 am
Україна не може стояти осторонь, бо її обовязково загребуть. Чому Раша так біситься з приводу Грузії? Та тому що та прагне в НАТО вступити, а це буде означати ще одну втрачену для Росії територію.
SCORPION (SR) Модер
К-ть повідомлень : 15 Age : 36 Registration date : 27.10.2006
Та Раша бісится бо імперія розпадаэться. Вже нема ніякої надії Грузію в імперію затягти, Україну теж майже нема..
Вже в Росії війна в Чечні давно іде. А оскільки 80% території Росії раніше було до неї приєдано загарбанням, то скоро почнуть від"єднуватися Бурятія, Калмикія та інші республіки... Тому Росію нічого доброго не чекає. Мені аж смішно коли кажуть "росія- супердержава що дасть відпір НАТО" Мені таких людей шкода...
FireON Адмін
Я б не сміявся з російської арміїї і не судив про неї з одного фільму "ДМБ". Як-не-як, хоч-не-хоч, а в РФ залишилася більша частина техніки і озброєнь колишнього СРСР. Я цого (союзу) боялися. В крайньому випадку боєголовкою жахнуть...
FireON Адмін