Не можу сказати що я нею аж так захоплююсь, проте ставлюся нормально. Раніше, в класах так з 3-го по 6-ий я писав невеличкі віршики про своїх однокласників, проте дійшло до того, що мене потягли до кабінету директора
InHack Модер
К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
Не можу сказати що я нею аж так захоплююсь, проте ставлюся нормально. Раніше, в класах так з 3-го по 6-ий я писав невеличкі віршики про своїх однокласників, проте дійшло до того, що мене потягли до кабінету директора
Молодець!
Q Smith Модер
К-ть повідомлень : 64 Age : 34 Registration date : 21.10.2006
К-ть повідомлень : 75 Age : 31 Місце проживання : Луцьк Registration date : 21.10.2006
Тема: моє Вт Жовт 31, 2006 10:11 am
Моїй Україні. Прекрасна країно - вкраїно моя! Ліси і діброви, луги і поля, Хатини у селах, будинки в містах, Сучасні будівлі й соломяний дах! І крик журавлиний, і крик немовляти. Стежки у дитинстві і батьківська хата. І руки матусі - натруджені руки. І красень Дніпро і Чорнобильські муки прекрасна у повнім розквіті твоїм В зеленім розмаю, в поемах синів і дочок оспівана піснею ти, Живи Україно, живи і рости!
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Ваша творчість: вірші Вт Жовт 31, 2006 10:50 am
Класний вірш, я його в своєму блозі опублікую
Lord Pro.teus Модер
К-ть повідомлень : 98 Age : 88 Registration date : 23.10.2006
Як відомо в нас один з найбездарніших за сенсом гімнів, тож я переробив його текст майже без зміни сенсу - він й так песимістичний... ---
Душу й тіло ми положим, Прийде дядько Путін. Може ми якогось гімна Нового намутим?
Ще не вмерла Україна, але вже здихає, їдьмо всі в Америку, бо тут життя немає...
Душу й тіло ми положим за чиюсь свободу і покажем, що усі ми тут без племені й без роду...
Станем, браття, всі за воллю одкуда? й докуда? й взагалі, скажу вам, браття, що наш гімн - це нудно... Чорне море ще всміхнеться, Дніпро ще зрадіє - термоядерні ракети всі проблеми змиють.
Душу й тіло ми положим за чиюсь свободу і покажем, що усі ми тут без племені й без роду...
А завзяття, праця щира - свого ще докаже, хоч яка нам є різниця - ми ж усі поляжем... За Карпати відіб'ється, згомонить степами, похоронка українська поміж народами...
Aureole Модер
К-ть повідомлень : 75 Age : 31 Місце проживання : Луцьк Registration date : 21.10.2006
Тема: гм Ср Лист 01, 2006 12:18 pm
По-моєму, ти переробив найбездарніший гімн на найпесимістичніший. Але вийшло прикольно!
Lord Pro.teus Модер
К-ть повідомлень : 98 Age : 88 Registration date : 23.10.2006