К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
Тема: Янукович в Білій Церкві Нд Жовт 22, 2006 7:02 pm
Оце згадав прикольну історію.
Янукович перед парламентськими виборами приїзжав на виступ в БЦ. Поки всі збиралися Янукович вже стояв біля мікрофона і думав, що він не включений. Потім спокійно спитав відповідалього за мітинг, котрий стояв поряд - "А чого бидла так мало", а мікрофон включений...
Короче ржу я до цих пір, хоча це не дуже смішно, бо зараз цю людина стоїть у керма України
Aureole Модер
К-ть повідомлень : 75 Age : 31 Місце проживання : Луцьк Registration date : 21.10.2006
Тема: От з цього вилно. Нд Жовт 22, 2006 7:09 pm
От з цього видно, що Я. думає про людей. А мій клас втік в 2004 з уроків на мітинг, коли приїхала Юля Тимошенко. правда я не пішла, бо хворіла.
InHack Модер
К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Янукович в Білій Церкві Нд Жовт 22, 2006 7:17 pm
А я новий рік святкував на Майдані разом з Ющенком під час Помаранчевої революції
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Янукович в Білій Церкві Нд Жовт 22, 2006 7:39 pm
InHack пише:
А я новий рік святкував на Майдані разом з Ющенком під час Помаранчевої революції
Тааак, пощастило. Я теж там же святкував, тільки разом з телевізором
SPOt
К-ть повідомлень : 135 Age : 34 Місце проживання : Болехів Registration date : 27.10.2006
Тема: Re: Янукович в Білій Церкві Ср Лист 01, 2006 11:51 pm
InHack пише:
А толку...
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Янукович в Білій Церкві Чт Лист 02, 2006 12:28 am
SPOt пише:
InHack пише:
А толку...
Якщо ти думаєш, що толку нема, то ти глибоко помиляєшся. Зараз при владі антиукраїнські сили, більше того - Ющенко абсолютно нічого не робить, але якби ми тоді не відстояли помаранчеві сили, зараз би було... страшно навіть уявити...
InHack Модер
Тема: Re: Янукович в Білій Церкві Чт Лист 02, 2006 2:52 pm
SPOt пише:
InHack пише:
А толку...
Прикольно. Справді, якби при владі зараз скрізь були Януковичі, то було би дуже херово...
FireON Адмін
Тема: Re: Янукович в Білій Церкві Чт Лист 02, 2006 5:02 pm
Толк є, хоч і невеликий
Gloria
К-ть повідомлень : 7 Age : 36 Registration date : 18.12.2006
Тема: Re: Янукович в Білій Церкві Пн Груд 18, 2006 10:10 pm
[quote="InHack"]Оце згадав прикольну історію.
Янукович перед парламентськими виборами приїзжав на виступ в БЦ. Поки всі збиралися Янукович вже стояв біля мікрофона і думав, що він не включений. Потім спокійно спитав відповідалього за мітинг, котрий стояв поряд - "А чого бидла так мало", а мікрофон включений...
Короче ржу я до цих пір, хоча це не дуже смішно, бо зараз цю людина стоїть у керма України [/quote Так і в Білій навіть патріоти є?) то просто чудово!! класно тоді яника яйцями закидали, втік через 5 хвилин зі сцени... а данєцких скільки попривозили, одного хлопця з Пори побили тоді...