Хто дивиться "Свободу слова"? На мій погляд це найкраща програма українського телебачення (про російське вже мовчу). На мій погляд таких програм треба створювати більше, адже так ми покажемо, що Україна - це цивілізована держава, не те що Раша енд єйо друзья
InHack Модер
К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: "Свобода слова" з Савіком Шустером Пн Жовт 23, 2006 7:55 am
Я дивлюся у вільний час. Класна передача, дуже цікава.
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Я програму дивився пару раз. Але от після нею йшла програма №тайм на яку я неодноразово їздим. і от 1 раз чекаючи 3-го тайму закінчилася якраз Свобода слова із залу студії почали виходити люди. Всі буди дуже втомлені хоча і щасливі. Так ми от почали запитувати режисера, як попасти на цю програму, а він нам пояснював що тоді беруть в студію соціолгів з різних областей України. Як ми його не вмовляли, взяти нас хоч на 1 програму він відмовлявся, хоча знав нас добре адже ми на 3 тайм разів з 6 їздили. А шкода... хотів би я в студії свободи слова посидіти і після програми пару слів в мікрофончик сказати би....
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
А ну іще скажу вам що Савік надзвичайно низький , мабуть 1, 50 с трудом дотягне. Сам бачив, фоткався із ним. Але потім подивився по телику так показують, що і не побачиш!
InHack Модер
К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: "Свобода слова" з Савіком Шустером Сб Лист 11, 2006 8:33 am
SCORPION (SR) пише:
А ну іще скажу вам що Савік надзвичайно низький , мабуть 1, 50 с трудом дотягне. Сам бачив, фоткався із ним. Але потім подивився по телику так показують, що і не побачиш!
Так спеціально))
FireON Адмін
Так спеціально))
Ги! Професіоналізм...
xamil
К-ть повідомлень : 13 Age : 32 Registration date : 11.11.2006