До речі, Ян ти чистий блондин? Бо взагалі то блондинами (чистими) вважаються ті, в кого сині очі, біла шкіра і світле волосся.
О! Значить я блондин! Та ще й чистий!Хоча ні, якщо говорити про світлість волосся, то мені до Драко далеченько... Років, так, 8 тому мене можна було назвати чистим блондином, а зараз волосся чомусь темнішає...
InHack Модер
К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
ХА, рульна тема. Щодо Емми, то дівчина нормальна, але мені до неї далллллллеееееееекооооо.... Мені подобаються дівчата розумні, з милим обличчям, щоб не курила і не пила.А взагалі, мало які дівчата мені подобаються.
SPOt
К-ть повідомлень : 135 Age : 34 Місце проживання : Болехів Registration date : 27.10.2006
Якось, я закохався в дівчину, через знайомство в чаті. Я підтримував з нею стосунки майже п'ять років. Я про неї кожен день думав, частенько дзвонив, але мало говорили. Ми навіть не зустрілись жодного разу! Я все мріяв про зустріч, мріяв їй запропонувати руку і сердце. Але, вона все не хотіла зустрітись. в неї є хлопець, якого вона кохає, але не може наблизитись до нього так, як я до неї... Вона трошки менше за 168 см, постійно міняє зачиски, і все так гарно виходить. Не дуже великі груди, мені подобається середні так... ніжний голос. Хоча, вона росфйська мовна людина. Але це не так важно... була зі мною чесна весь час. Навіть ім'я в неї дивовижне! - Камілла. Вона живе в Черкассах, а я на Миколаївщині. Єх, більше не хочу закохуватись Адже я не красень... за мною дівчата не тянуться. Тому, якщо закохаюсь, це на довго. Дякувати Богові, я не так часто її згадую. Вибачте будь ласка, що розписався, просто на душі боляче стало...
КосиМоїКапці
К-ть повідомлень : 16 Age : 32 Registration date : 04.01.2008
Тема: Re: Які дівчата вам подобаються? Пт Січ 04, 2008 5:19 am
сумна історія, кохання то херня, але і надіятися на якісь стосунки через нет, теж не дуже мудро, треба бути реалістом... жизднь жорстока
микола
К-ть повідомлень : 11 Age : 40 Місце проживання : Миколаївська область, м. Вознесенськ Registration date : 17.11.2007