К-ть повідомлень : 75 Age : 31 Місце проживання : Луцьк Registration date : 21.10.2006
Тема: Якою ви хочете бачити Україну? Пн Жовт 30, 2006 10:30 am
Якою ви хочете бачити Україну? Я хочу бачити її процвітаючою, могутньою державою. І що б за її кермом стояла справді велика людина.
InHack Модер
К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Пн Жовт 30, 2006 10:33 am
Мабуть, те саме.
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Пн Жовт 30, 2006 10:49 am
Я повністю з вами погоджуюсь, але Україна ніколи не буде такою, доки на нас буде тиснути Росія. Єдиний вихід - інтеграція в євроатлантичні структури - в першу чергу це СОТ, потім (обов'язково!) НАТО, а вже піся проведення важливих реформ нас може запросити і ЄС. А Віктор Андрійович має проявити мужність і послати реґіональний уряд на... Янук тільки те і робить, що плазує перед Росією і гальмує проведення реформ.
Aureole Модер
К-ть повідомлень : 75 Age : 31 Місце проживання : Луцьк Registration date : 21.10.2006
Тема: такіє Пн Жовт 30, 2006 11:32 am
Так і є. Тільки Ющенко мякотілий. Йому потрібно твердості.
InHack Модер
К-ть повідомлень : 236 Age : 32 Місце проживання : Ukraine Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Пн Жовт 30, 2006 1:37 pm
Ющенко повинен бути президентом в країні, в якій все добре, а не тут.
FireON Адмін
К-ть повідомлень : 335 Age : 34 Місце проживання : Київщина Registration date : 21.10.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Ср Лист 01, 2006 12:35 am
Наразі найважливіше - здихатись Янука, а потім можна і вибори проводити . На мій погляд, якщо БЮТ з НУ підуть одним блоком (а це теоретично можливо), вони зможуть набрати більше голосів, ніж регіони . Комуняги зі зрадниками не пройдуть однозначно . Хотілося б бачити в парламенті ПОРУ і УНП.
FireON Адмін
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Ср Лист 01, 2006 7:55 pm
Україна ніколи не буде процвітаючого, доки про владі буде ЯнукоФФич. Не можуть антиукраїнські сили забезпечити розвиток держави.
FireON Адмін
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Пн Лист 06, 2006 6:01 pm
Політики святими бути не можуть, але навіть навіть "найбрудніший" нашоукраїнець кращий за рєґіонала-кушнарьоффа
Geroyam Slava
К-ть повідомлень : 33 Age : 34 Місце проживання : Країна в якій мріють про вільну Україну. Registration date : 31.10.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Вт Лист 07, 2006 8:53 pm
Aureole пише:
Якою ви хочете бачити Україну? Я хочу бачити її процвітаючою, могутньою державою. І що б за її кермом стояла справді велика людина.
Українською, рідною, вільною....
Корнелія
К-ть повідомлень : 4 Age : 33 Registration date : 01.11.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Пт Лист 10, 2006 6:26 pm
Я вважаю, що для повного благополуччя нам не вистачає згуртованості. Це як у приказці: "На п'ять українців приходиться три гетьмани". Я свою рідну країну я прагну бачити вільною, демократичною, процвітаючою.
xamil
К-ть повідомлень : 13 Age : 32 Registration date : 11.11.2006
Тема: Патриот Сб Лист 11, 2006 12:28 pm
Мне кажется что Украиной должен управлять настоящий патриот
xamil
Тема: Патриоты Сб Лист 11, 2006 12:30 pm
Слава украинским патриотам
Geroyam Slava
К-ть повідомлень : 33 Age : 34 Місце проживання : Країна в якій мріють про вільну Україну. Registration date : 31.10.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Сб Лист 11, 2006 1:58 pm
xamil пише:
Мені здається український патріот,зі словником, але будь - якою ціною писав би ( розмовляв би) українською...!!! зверни увагу.
InHack Модер
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Сб Лист 11, 2006 5:22 pm
Geroyam Slava пише:
xamil пише:
Мені здається український патріот,зі словником, але будь - якою ціною писав би ( розмовляв би) українською...!!! зверни увагу.
Згоден. Все таки форум український
SPOt
К-ть повідомлень : 135 Age : 34 Місце проживання : Болехів Registration date : 27.10.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Сб Лист 11, 2006 8:55 pm
А може він не вміє, а сам патріот? Вмієш чи ні?
FireON Адмін
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Сб Лист 11, 2006 9:02 pm
SPOt пише:
А може він не вміє, а сам патріот?
Ти правий. Незнання мови - це проблема, яку треба вирішувати, а не посилати російськомовних під три чорти. Адже, хоч мова - це важливо, але патріотом може бути навіть російськомовний.
Позич_мені_сонце
К-ть повідомлень : 3 Age : 34 Registration date : 11.11.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Сб Лист 11, 2006 10:27 pm
Geroyam Slava пише:
xamil пише:
Маєш рацію. Ставлення до мови - є лакмусовим папірцем на патріотизм.
Geroyam Slava
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Нд Лист 12, 2006 3:45 pm
Позич_мені_сонце пише:
Geroyam Slava пише:
xamil пише:
Маєш рацію. Ставлення до мови - є лакмусовим папірцем на патріотизм.
А мені все дедалі більше подобається, коли з моєю думкою погоджуються!! (модери вибачте за оффтоп!)
xamil
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Вт Лист 14, 2006 8:16 pm
Я ще раз кажу,що я буду розмовляти українською мовою,запишіть це у себе у блокноті,щоб потім нагоняїв не писали на мене
NAZ@RIY
К-ть повідомлень : 75 Age : 43 Місце проживання : Тернопіль Галичина Registration date : 13.11.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Ср Лист 15, 2006 12:43 pm
xamil пише:
Я ще раз кажу,що я буду розмовляти українською мовою
К-ть повідомлень : 75 Age : 43 Місце проживання : Тернопіль Галичина Registration date : 13.11.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Ср Лист 15, 2006 12:45 pm
InHack пише:
Дуже гарно підмічено! Гратися в демократію в Україні наразі не час! Наразі приорітетною державною ідеологією повинен бути націоналізм!!!
InHack Модер
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Ср Лист 15, 2006 5:24 pm
NAZ@RIY пише:
InHack пише:
Дуже гарно підмічено! Гратися в демократію в Україні наразі не час! Наразі приорітетною державною ідеологією повинен бути націоналізм!!!
Ага, жорсткішим треба бути.
Kingsley Shacklebolt
К-ть повідомлень : 29 Age : 35 Місце проживання : Старокостянтинів Registration date : 04.11.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Сб Лист 18, 2006 4:09 pm
Взагалі націонлізм має бути у влади, для покращення становища, а у народі вистачить і патріотизму.Звичайного патріотизму, який включав в себе не тільки ідеологію, а і життя, побут, норми поведінки.Та наприклад не смітити, це вже деяким чином патріотизм. Наприклад коли Японія після Війни почала відбудовуватись, декілька років вони були згодні працювати не по 8 год. а по 10.З зар.платні спалчували в казну гроші.Предстам щоб кожний українець давав принаймні 5 грн. цього вжеб вистачило на якусь ідею, на відновлення фарики."з світу по нитці - бідному сорочку".Це я привів в приклад, цього в нас не буде, та принаймні елементарного патріотизму необхідно, просто домогти розбудовувати державу......
buzz
К-ть повідомлень : 8 Age : 35 Registration date : 11.11.2006
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Пн Лист 27, 2006 3:44 pm
Kingsley Shacklebolt пише:
Взагалі націонлізм має бути у влади, для покращення становища, а у народі вистачить і патріотизму.Звичайного патріотизму, який включав в себе не тільки ідеологію, а і життя, побут, норми поведінки.Та наприклад не смітити, це вже деяким чином патріотизм. Наприклад коли Японія після Війни почала відбудовуватись, декілька років вони були згодні працювати не по 8 год. а по 10.З зар.платні спалчували в казну гроші.Предстам щоб кожний українець давав принаймні 5 грн. цього вжеб вистачило на якусь ідею, на відновлення фарики."з світу по нитці - бідному сорочку".Це я привів в приклад, цього в нас не буде, та принаймні елементарного патріотизму необхідно, просто домогти розбудовувати державу......
Після війни і радянські люди так робили. Ідеологія була така: зараз себе огранічуємо, потім ми, наші діти живемо щасливо...
Платити з власної зарплатні гроші в казну безглуздо - головне, не скільки грошей є, а хто їми керує. Якщо державі не вистачає грошей, але у влади справжній Політик - він знайде решту.
Zabутий_ангел
К-ть повідомлень : 16 Age : 34 Registration date : 19.03.2007
Тема: Re: Якою ви хочете бачити Україну? Пн Бер 19, 2007 4:10 am
НЕЗАЛЕЖНОЮ ТА ВІЛЬНОЮ від яничар , але нешвидко те буде.